duminică, 7 iunie 2009

clubul fetelor singure


Acum cinci minute nici nu-mi trecea prin cap sa mai scriu azi o data pe blog. Dar iata ca intre timp am dat peste o chestie care m-a amuzat teribil. Si da, cu toate ca nu este deloc funny in realitate, in situatia in care ma aflu eu acum nu se poate sa nu-mi starneasca rasul... Mai ales atunci cand ceea ce m-a facut sa simt acelasi lucru cu tipa ce spunea ceea ce spunea este relativ similara. Desigur, sunt ceva diferente, dar acest lucru porneste cam din aceeasi sura.

Dar despre ce e vorba? Ei bine, despre lipsa pasiunii si despre imposibilitatea de a iubi... sau de a mai iubi, dupa caz. Despre neputinta de a gasi sau a mai gasi pe cineva potrivit. E vorba despre multe. E vorba despre faptul ca eu ma gandeam sa INFINTEZ UN CLUB AL FELETOR CE VOR RAMANE NEMARITATE. Sau cel putin al celor care nu vor mai avea nici o relatie in vitorul apropiat sau mediu. Si nu din lipsa de oferte, ci din lipsa lor de dorinta. Deci cine vrea sa se inscrie in acest club, sa ma anunte. Orice fata singura si care nu doreste sa-si schimbe statutul (sau care si-ar dori sa-si schibe statutul, dar singura persoana pentru care si-l va schimba va ramane mereu nedisponibila) este invitata in acest club.

Doi membri va avea sigur acest club: pe mine si pe Oana, dar, din ce am citit eu si din ce am auzit... cred ca cercul se tot largeste. Asa ca...

Iar daca va intrebati care sunt motivele pentru care infintez acest club va voi spune... pur si simplu... nimeni nu ma merita.

Niciun comentariu: